Eindelijk thuis in 2005
pagina 2 / 3
Nicko  
nicko
Tervurense Herdershond

Gecastreerde Reu

november 1995


  Nikita
Kruising Husky - Collie

Gesteriliseerd Teefje

april 1998

nikita

Billy  
billy
Malthezer

Gecastreerde reu

juni 1997


  Ritchie
Kruising Malthezer

Gecastreerde Reu

november 1995

ritchie

Bobby  
bobby
Golden Retriever

Gecastreerde Reu

1 augustus 1993


  Belle
Poedel

Gesteriliseerd Teefje

1994

belle

Mandarin  
mandarin
Tibetaanse Spaniël

Gecastreerde Reu

1994


  Candy
Beagle

Gesteriliseerd Teefje

november 1998

candy

Bonita  
bonita
Kruising Fox Terriër

Gesteriliseerd Teefje

november 1996


  Satcho
Border Collie

Gecastreerde Reu

augustus 1995

satcho

Hartverwarmend nieuws ! Al deze knappe viervoeters hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen al deze schatten van honden samen met hun kersverse baasjes nog een pracht van een toekomst toe !


Bij deze mooie adopties wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van al deze lieverdjes in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze honden een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van al deze honden en voor iedereen die zich voor deze mooie adopties met hart en ziel heeft ingezet, een bosje digitale roosjes.

In naam van Nicko, Billy, Nikita, Bobby, Ritchie, Mandarin, Belle, Bonita, Satcho en Candy, van harte bedankt lieve hondenvrienden allemaal !



Miki  
miki
Kruising

Reu

november 1990

Heel mooi nieuws ! Toffe Miki heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersvers baasje. Wij wensen Miki samen met zijn baasje nog een stralende toekomst toe !

Bij deze mooie adoptie wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van Miki in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze hond een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Miki en voor iedereen die zich voor deze mooie adoptie met hart en ziel heeft ingezet, een bosje digitale roosjes.

In naam van Miki, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Basiel  
basiel
Labrador

Gecastreerde Reu

november 1997


  Max
Kruising Duitse Herder
          Rottweiler

Reu

november 1997

max

Jappie  
jappie
Kruising Poedel

Reu

november 1997


  Lemke
Kruising Malthezerke

Gecastreerde Reu

november 1996

lemke

Prachtig nieuws ! Al deze ongewenste honden hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen hen samen met hun kersverse baasjes nog een stralende toekomst toe !


Bij deze mooie adopties wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van deze honden in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze honden een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van deze honden en voor iedereen die zich voor deze mooie adopties met hart en ziel heeft ingezet, een digitaal pluimpje.

In naam van Basiel, Max, Jappie en Lemke, van harte bedankt lieve hondenvrienden allemaal !




Lotje  
lotje
Europees Langhaar

Gesteriliseerde Poes

maart 1995


  Iris
Siamees

Gesteriliseerde Poes

mei 1995

iris

Poupet  
poupet
Europees Korthaar

Gecastreerde Kater

mei 1997


Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van deze schatten van katten. Zij werden door echte kattenvrienden ontdekt en kregen bij hen een biezonder warm plekje. Wij wensen Lotje, Poupet en Iris samen met hun toffe bediendes nog een stralende toekomst toe !
Wij wensen hierbij onze waardering uit te drukken voor de nieuwe baasjes van deze poezen maar ook alle vrijwilligers van het dierenasiel waar deze spinnertjes met veel liefde werden opgevangen, zetten we hier graag eens in de kijker. Zij bleven in een adoptie van deze katten geloven.

Via deze site schenken we alle nieuwe bediendes en iedereen die zich met hart en ziel heeft ingezet voor het welzijn van al deze lieverdjes een bosje digitale bloemen.

In naam van Lotje, Poupet en Iris, van harte bedankt lieve kattenvrienden !



Tania  
tania
Dobermann

Gesteriliseerd Teefje

september 1995


Overheerlijk nieuws ! Lieve Tania heeft een nieuwe thuis gevonden. Zij kreeg een biezonder plekje in het hart van haar nieuwe baasjes. Wij wensen Tania samen met haar toffe nieuwe baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

Bij deze mooie adopties wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van Tania in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze hond een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Tania en voor iedereen die zich voor deze mooie adoptie met hart en ziel heeft ingezet, een digitaal roosje.

In naam van Tania, van harte bedankt lieve Dobermannvrienden !



Virus  
virus
Kruising Turkse Angora

Gesteriliseerde Poes

mei 1998


Hartverwarmend nieuws ! Mooie Virus heeft een nieuwe thuis gevonden. Zij kreeg een biezonder warm plekje in het hart van haar nieuwe baasjes. Wij wensen Virus samen met haar toffe bediendes nog een lang en zeer gelukkig leven toe !
Bij deze mooie adoptie wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van Virus in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze poes een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Virus en voor iedereen die zich voor deze mooie adoptie met hart en ziel heeft ingezet, een digitaal pluimpje.

In naam van Virus, van harte bedankt lieve poezenvrienden !



Priska  
priska
Labrador

Gesteriliseerd Teefje

november 1992

  Bo
Labrador

Gesteriliseerd Teefje

november 1995

bo
Schitterend nieuws ! Priska en Bo hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen Priska en Bo samen met hun toffe nieuwe baasjes nog een pracht van een toekomst toe !
Bij deze mooie adopties wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van deze honden in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze honden een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van deze honden en voor iedereen die zich voor deze mooie adopties met hart en ziel heeft ingezet, een digitale bloem.

In naam van Priska en Bo, van harte bedankt lieve Labradorvrienden !



Toulouse  
toulouse
Pers

Gesteriliseerde Poes

augustus 1998

Heel mooi nieuws ! Knappe Toulouse heeft een nieuwe thuis gevonden. Zij kreeg een biezonder warm plekje in het hart van haar nieuwe baasjes. Wij wensen Toulouse samen met haar toffe bediendes nog schitterende toekomst toe !

Wij wensen hierbij onze waardering uit te drukken voor de nieuwe baasjes van Toulouse maar ook alle vrijwilligers van het dierenasiel te Sint-Truiden zetten we hier graag eens in het zonnetje.

Via deze site schenken we de nieuwe bediendes van Toulouse en alle mensen die zich met hart en ziel hebben ingezet voor het welzijn van deze poes een bosje digitale roosjes.

In naam van Toulouse, van harte bedankt lieve poezenvrienden !



Dickie  
dickie
Labrador

Reu

november 1994


Heel mooi nieuws ! Gemoedelijke Dickie heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn nieuwe baasjes. Wij wensen Dickie samen met zijn kersverse baasjes nog een lang en gelukkig leven toe !

Bij deze mooie adoptie wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van Dickie in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze ongewenste hond een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Dickie en voor iedereen die zich voor deze mooie adoptie met hart en ziel heeft ingezet, een bosje digitale roosjes.

In naam van Dickie, van harte bedankt lieve hondenvrienden !