Eindelijk thuis in 2006
pagina 2 / 2
Lissie  
lissie
Kruising Yorkshire Terriër

Teefje

maart 1989


We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Lissie ! Dit 17 jarig Yorkietje kreeg een nieuwe warme thuis bij een echte hondenvriend die een groot hart heeft voor oude hondjes. Kleine Lissie gaat een wondermooie levensavond tegemoet en zal met veel liefde en warmte in het hart en aan de haard van haar kersvers baasje gekoesterd worden.

Hierbij wensen wij onze grote waardering uit te drukken voor het nieuw baasje van Lissie en voor alle lieve mensen die zich met hart en ziel voor het welzijn van dit oud hondje hebben ingezet.

Aan het nieuw baasje van Lissie en aan alle vrijwilligers van het dierenasiel te Rekkem voor hun nooit aflatend streven, schenken wij via deze site een digitaal vaasje met roosjes als blijk van waardering en oprechte dank.

In naam van Lissie, heel hartelijk bedankt lieve Yorkievriend !



Alceo  
alceo
Brits Korthaar

Gecastreerde Kater

maart 1996


We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Alceo ! Deze mooie kater kreeg een nieuwe warme thuis bij een echte kattenvriend die een groot hart heeft voor oude katten. Knappe Alceo gaat een wondermooie levensavond tegemoet en zal met veel liefde en warmte in het hart en aan de haard van zijn kersvers baasje gekoesterd worden.

Hierbij wensen wij onze grote waardering uit te drukken voor het nieuw baasje van Alceo en voor alle lieve mensen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze oude kater hebben ingezet.


Aan het nieuw baasje van Alceo en aan alle vrijwilligers voor hun nooit aflatend streven, schenken wij via deze site een digitale pluim als blijk van waardering en oprechte dank.

In naam van Alceo, heel hartelijk bedankt lieve kattenvriend !



Iggor  
iggor
Kruising Collie - Husky

Reu

maart 1998


  Billie
Mengelmoesje

Reu

februari 1998

billie

Black  
blak
Kruising Cocker Spaniël
     Labrador

Teefje

mei 1998


  Filoe
Kruising Teckel

Reu

maart 1999

filoe

Baloe  
baloe
Shar-pei

Reu

september 1999


  Mickie
Malthezerke

Reu

april 1999

mickie

Dacks  
dacks
Dalmatiër

Reu

september 1999


Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Iggor, Billie, Black, Dacks, Mickie, Baloe en Filoe ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Ze zullen aan deze seniorhonden een schitterende oude dag bieden.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis heeft geschonken aan een oude hond.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze seniorenhonden heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een digitaal pluimje als blijk van waardering.

In naam van Iggor, Billie, Black, Dacks, Mickie, Baloe en Filoe, heel hartelijk bedankt lieve senior-hondenvrienden !



Donald  
donald
Kruising Corgi

Reu

mei 1996


  Bobby
Kruising Spaniël

Reu

november 1995

bobby

Fahra  
fahra
Rottweiler

Teefje

juli 1998


  Zena
Bouvier

Gesteriliseerd Teefje

maart 1998

zena

Kenzo  
kenzo
Rottweiler

Teefje

juli 1999


  Mickey
Kruising Poedel
          Malthezer

Gecastreerde Reu

mei 1999

mickey
Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Donald, Fahra, Kenzo, Mickey, Zena en Bobby ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Ze zullen hen alle een schitterende oude dag bieden.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis hebben geschonken aan een ongewenste oude hond.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze seniorenhonden heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze gemoedelijke honden, schenken wij via deze site een digitaal bosje met gele roosjes als blijk van waardering.

In naam van Donald, Fahra, Kenzo, Mickey, Zena en Bobby, van harte bedankt lieve senior-hondenvrienden !



Maxim  
maxim
Europees Korthaar

Gecastreerde Kater

maart 1997


We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Maxim ! Deze mooie kater kreeg een nieuwe warme thuis bij een echte kattenvriend die een groot hart heeft voor oude katten. Knappe Maxim gaat een wondermooie levensavond tegemoet en zal met veel liefde en warmte in het hart en aan de haard van zijn kersvers baasje gekoesterd worden.

Hierbij wensen wij onze grote waardering uit te drukken voor het nieuw baasje van Maxim en voor alle lieve mensen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze oude kater hebben ingezet.
Aan het nieuw baasje van Maxim en aan alle vrijwilligers voor hun nooit aflatend streven, schenken wij via deze site een digitaal bosje bloemen als blijk van waardering en oprechte dank.

In naam van Maxim, heel hartelijk bedankt lieve kattenvriend !



Wendie  
wendie
Duitse Herdershond

Teefje

juli 1998

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Wendie ! Deze 8 jarige Herdershond kreeg een nieuwe warme thuis bij echte hondenvrienden met een groot hart voor oudere honden. Wendie gaat na een lang verblijf in een dierenasiel eindelijk een wondermooie levensavond tegemoet. Zij zal met veel liefde en warmte in het hart en aan de haard van haar kersverse baasjes gekoesterd worden.

Hierbij wensen wij onze grote waardering uit te drukken voor de nieuwe baasjes van Wendie en voor alle lieve mensen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze oudere hond hebben ingezet. Wendie is meteen ook de
100e oudere viervoeter die sedert de oprichting van deze site een goede nieuwe thuis kreeg.


Aan de nieuwe baasjes van Wendie en aan alle vrijwilligers van het dierenasiel De Grenstreek te Rekkem voor hun nooit aflatend streven, schenken wij via deze site een digitaal vaasje rozen als blijk van waardering en oprechte dank.

In naam van Wendie, hartstikke bedankt lieve Noorderburen !

Meer info over deze mooie adoptie kan u lezen op de volgende link :

Wendy is eindelijk thuis !




Bob  
bob
Teckel

Gecastreerde Reu

4 augustus 1997


  Robby
Shih - Tzu

Gecastreerde Reu

februari 1996

robby

Isha  
isha
Berner Sennen

Gesteriliseerd Teefje

16 december 1999


  Quantas
Berner Sennen

Gecastreerde Reu

16 december 1999

quantas

Samira  
samira
Yorkshire Terriër

Gesteriliseerd Teefje

1 juli 1999


  Benson
Kruising Cavalier King Charles
          Corgi

Gecastreerde Reu

januari 1998

benson

Lady Yorck  
lady yorck
Yorkshire Terriër

Gesteriliseerd Teefje

3 maart 1991


  Canelle
Labrador

Gesteriliseerd Teefje

9 september 1996

canelle

Venus  
venus
Labrador

Gesteriliseerd Teefje

25 mei 1997


  Lissa
Kruising Herdershond
          Landseer

Gesteriliseerd Teefje

februari 1998

lissa

Nouka  
nouka
Kruising Briard - Bouvier

Gesteriliseerd Teefje

10 mei 1996


  Snowy
Siberische Husky

Gesteriliseerd Teefje

april 1995

snowy

Princess  
princess
Labrador

Gesteriliseerd Teefje

november 1995


  Arno
Poedel

Gecastreerde Reu

september 1997

arno

Kaya  
kaya
Kruising Griffon

Gesteriliseerd Teefje

november 1991


  Ciocca
Kruising Picardische Herder

Gesteriliseerd Teefje

1 februari 1996

ciocca

Flair  
flair
Poedel

Gesteriliseerd Teefje

februari 1991


  Elioth
Bobtail

Gecastreerde Reu

februari 1998

elioth

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Bob, Robby, Isha, Quantas, Samira, Benson, Lady Yorck, Venus, Canelle, Nouka, Princess, Lissa, Snowy, Flair, Kaya, Ciocca, Elioth en Arno ! Deze seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden die vooral een groot hart hebben voor oude honden en aan hen allemaal een bovenste beste oude dag willen bieden.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis hebben geschonken aan een ongewenste oude hond.


Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van al deze seniorenhonden heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van al deze oude honden schenken wij via deze site een digitaal bosje met gele roosjes als blijk van waardering.

In naam van Bob, Robby, Isha, Quantas, Samira, Benson, Lady Yorck, Venus, Canelle, Nouka, Princess, Lissa, Snowy, Flair, Kaya, Ciocca, Elioth en Arno, heel hartelijk bedankt lieve seniordogvrienden allemaal !



Tex  
tex
Golden Retriever

Gecastreerde Reu

augustus 1999

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Tex ! Deze 7 jarige vrolijke Golden werd via onze site ontdekt en verhuisde samen met zijn kersverse baasjes naar Nederland. Hij zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Ze zullen aan Tex een prachtige oude dag bieden.

Hierbij wensen wij onze grote waardering uit te drukken voor de nieuwe baasjes van Tex en voor alle lieve mensen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze oudere hond hebben ingezet.

Aan de nieuwe baasjes van Tex en aan iedereen die zich heeft ingespannen om voor Tex een nieuwe goede thuis te vinden, schenken wij via deze site een digitaal bosje roosjes als blijk van waardering en oprechte dank.

In naam van Tex, hartstikke bedankt lieve Noorderburen !



Yaro  
yaro
Schotse Herdershond

Gecastreerde Reu

november 1998


  Vicky en Junior
Schotse Herdershonden

Teefje en Reu

mei 1999

vicky-junior

Zeer mooi nieuws ! Knappe Yaro, Vicky en Junior hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen hen samen met hun nieuwe baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

In naam van Yaro, Vicky en Junior, hartstikke bedankt lieve oude hondenvrienden !



Hugo  
hugo
Kruising Herdershond

Reu

november 1994


  Nicole
Kruising Herdershond

Teefje

november 1998

nicole

Moya  
moya
Husky

Teefje

juni 1995


  Perle
Siberische Husky

Teefje

mei 1991

perle

Judie  
judie
Kruising Herdershond

Teefje

november 1999

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Nicole, Hugo, Moya, Judy en Perle ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Ze zullen aan Nicole, Hugo, Moya, Judy en Perle een schitterende oude dag bieden.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis heeft geschonken aan een oude hond.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze seniors heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een digitaal bosje rozen als blijk van waardering.

In naam van Nicole, Hugo, Moya, Judy en Perle, heel hartelijk bedankt lieve oude hondenvrienden !



Chivas  
chivas
Border Collie

Gesteriliseerd Teefje

mei 1998


  Manou
Cavalier King Charles

Gesteriliseerd Teefje

mei 1999

manou

Clarisse  
clarisse
Kruising Franse Bulldog
          Whippet

Gesteriliseerd Teefje

juni 1997


  Baikal
Bouvier

Gesteriliseerd Teefje

juni 1997

baikal

Boo  
boo
Malthezer

Gesteriliseerd Teefje

maart 1998


  Dora
American Cocker Spaniël

Gesteriliseerd Teefje

mei 1999

dora

Lonny  
lonny
Kruising Pincher

Gesteriliseerd Teefje

mei 1995


  Evi
Malthezerke

Gesteriliseerd Teefje

1996

evi
Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Chivas, Boo, Clarisse, Evi, Baikal, Dora, Lonny en Manou ! Deze knappe seniorenhondjes zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude hondjes. Zij zullen aan hen een prachtige oude dag bieden.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis hebben geschonken aan oude ongewenste hondjes.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze seniorenhonden heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhondjes, schenken wij via deze site een digitale lelies als blijk van waardering.

In naam van Chivas, Boo, Clarisse, Evi, Baikal, Dora, Lonny en Manou, van harte bedankt lieve seniorenhondenvrienden !



Gaston  
gaston
Duitse Herdershond

Gecastreerde Reu

november 1995


  Xenon
Bearded Collie

Reu

juli 1998

xenon
Heerlijk nieuws ! Mooie Gaston en Xenon hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen hen samen met hun nieuwe baasjes nog veel fijne jaren toe !

In naam van Gaston en Xenon, hartstikke bedankt lieve hondenvrienden !



Amigo  
amigo
Mechelse Herdershond

Reu

augustus 1993

Prachtig nieuws ! Gemoedelijke Amigo heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Amigo samen met zijn nieuwe baasjes nog een schitterende toekomst toe !

In naam van Amigo, van harte bedankt lieve oude hondenvrienden !



Snuffel  
snuffel
Labrador

Reu

oktober 1995

Effenaf subliem nieuws ! Mooie Snuffel heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Snuffel samen met zijn nieuwe baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

In naam van Snuffel, heel hartelijk bedankt lieve oude hondenvrienden !



Nancy  
nancy
Labrador

Teefje

februari 1997

Heel tof nieuws ! Mooie Nancy heeft een nieuwe thuis gevonden. Zij kreeg een biezonder warm plekje in het hart van haar kersverse baasjes. Wij wensen Nancy samen met haar nieuwe baasjes nog een stralende toekomst toe !

In naam van Nancy, heel hartelijk bedankt lieve Labardorvrienden !



Bas  
bas
Appenzeller Sennenhond

Reu

juli 1997

Heerlijk nieuws ! Knappe Bas heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een biezonder warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Bas samen met zijn nieuwe baasjes nog een stralende toekomst toe !

In naam van Bas, van harte bedankt lieve hondenvrienden !